Tapwachter

Als tapwachter pleeg ik periodiek, preventief onderhoud aan bier- en frisdrankinstallaties in de horeca. Naast technisch onderhoud doe ik ook het hygiënisch onderhoud van alle installaties. Zodat iedere horecabezoeker kan blijven genieten van een heerlijk koud drankje!

Installatie- en Servicemonteur Tapinstallaties

Techniek is mijn passie. Het geeft mij een goed gevoel als het lukt om mijn klanten tevreden te houden. Ik denk graag mee over de werkzaamheden, hoe kan het nog beter?

Koelmonteur

Als monteur houd ik installaties in optimale conditie en verhelp ik storingen. Ook het plaatsen van nieuwe installaties behoort tot mijn werkzaamheden. Een zelfstandige baan waar ik prima op mijn plek zit!

Staf / Management

Als salesmanager onderhoud ik contacten met opdrachtgevers. Ik ben voortdurend bezig de klant nog beter te bedienen. Een creatieve baan met veel vrijheid en uitdaging.

Vacatures bij Tapwacht

Een afwisselende baan als monteur in de horeca

Tapwacht is totaalaanbieder op het gebied koude dranken. We installeren en onderhouden koel- en tapinstallaties in de horeca. Onze buitendienst met ruim 100 medewerkers is actief bij meer dan 15.000 horecaklanten. Dit zijn brouwerijen, horecaondernemers, frisdrankfabrikanten, drankhandels en groothandelaren.

Als Tapwachter ben je verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van de bier- en overige drankinstallaties in je werkgebied. Met de juiste allround bartechnische kennis of specialisaties kun je bij Tapwacht ook werken als installatie- en servicemonteur op het gebied koeltechniek. We leveren niet alleen alle installaties, maar zorgen ook voor het preventief onderhoud en lossen storingen op die overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden.

Als monteur van Tapwacht ben je goed opgeleid en werk je altijd volgens de kwaliteitsnormen van ISO 9001:2000, onze opdrachtgevers/leveranciers, STEK, ViaNorm en NVKL. Je maakt je hard voor een goedlopende horeca...

Contact

Len Nolles

Recruitment en
stagebemiddeling

Door werkenbijtapwacht.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen