Over Tapwacht

Werken als monteur of tapwachter

Tapwacht
Tapwacht

Tapwacht is totaalaanbieder op het gebied van koude dranken in de horeca. We installeren en onderhouden koel- en tapinstallaties in Nederland. Onze buitendienst, met ruim 100 medewerkers, is actief bij meer dan 15.000 horecaklanten. Dit zijn onder andere brouwerijen, horecaondernemers, frisdrankfabrikanten, drankhandels en groothandelaren.

Facilicom Group

Tapwacht is een onderdeel van de Facilicom Group. Bij deze moederorganisatie werken meer dan 30.000 collega’s in de facilitaire dienstverlening. Andere onderdelen van de Facilicom Services Group zijn Trigion Beveiliging, Gom Schoonhouden, Axxicom Thuishulp, Facilicom Solutions, Albron en Breijer Bouw & Installatie.

Hostmanship

Tapwacht staat achter de hostmanship-filosofie: nét even wat meer doen dan wat er van je wordt verwacht. Een ‘wow-ervaring’ noemen we dat. Dat is iets wat we niet alleen van al onze werknemers verwachten, maar wat we ook intern tot in de puntjes hebben doorgevoerd.

Hostmanship past bij een organisatie die vraagt om verantwoord ondernemen. Hoe beleven opdrachtgevers onze dienstverlening? En hoe beleven onze medewerkers het werken voor Tapwacht? Als die beleving goed is, leggen we de basis voor langdurige relaties en daar profiteren we allemaal van!

Contact

Len Nolles

Recruitment en
stagebemiddeling

Door werkenbijtapwacht.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen