Werken als monteur in de horeca

Een afwisselende baan als monteur in de horeca

Tapwacht is totaalaanbieder op het gebied van koude dranken. We installeren en onderhouden bier-, frisdrank- en koelinstallaties in de horeca. Onze buitendienst, met ruim 100 medewerkers, is actief bij meer dan 15.000 horecaklanten. Dit zijn onder andere brouwerijen, horecaondernemers, frisdrankfabrikanten, drankhandels en groothandelaren.

Als tapwachter ben je verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van de bier- en overige drankinstallaties in je werkgebied. Met de juiste allround bartechnische kennis of specialisaties kun je bij Tapwacht ook werken als installatie- en servicemonteur op het gebied van koeltechniek. We leveren niet alleen alle installaties, maar zorgen ook voor het periodiek onderhoud en lossen storingen op die overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden.

Als monteur bij Tapwacht ben je goed opgeleid en werk je altijd volgens de kwaliteitsnormen van ISO 9001:2008, onze opdrachtgevers en leveranciers, STEK, ViaNorm en NVKL. Je maakt je hard voor goedlopende horeca, waarin de ondernemer zijn gasten optimaal kan laten genieten van een heerlijk fris getapt glas bier, glaasje fris of wijntje. Onze organisatie heeft een landelijke dekking en we staan pal achter onze buitendienstmedewerkers. Dat maakt Tapwacht ruim 30 jaar dé horecapartner voor onze klanten. Tapwacht onderscheidt zich van andere leveranciers door grenzeloze gastvrijheid en dienstverlening op basis van hostmanship. Als tapwachter begrijp je precies wat een horecaondernemer beweegt en wat hij nodig heeft om zijn klanten optimaal te bedienen. Je bent professioneel, meedenkend en klantvriendelijk. Je doet altijd nét iets meer dan dat wat er van je wordt verwacht.

Facilicom Group

Tapwacht is een onderdeel van de Facilicom Group. Bij onze moederorganisatie werken meer dan 30.000 collega’s in de facilitaire dienstverlening. Andere onderdelen van de Facilicom Services Group zijn Trigion Beveiliging en Trigion Services, Gom Schoonhouden, Axxicom, Facilicom Solutions, Prorest/Albron Catering en Breijer Bouw & Installatie. 

Werken bij Tapwacht

Bij Tapwacht vinden we een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden belangrijk. Alle tapwachters hebben een eigen personeelsreglement en de monteurs werken conform de CAO Metaal en Techniek (kleinmetaal). Je kunt dus rekenen op goede primaire arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast bieden we uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden. Tapwacht ziet het werkgevers- en werknemersschap als een partnership. We willen dat onze medewerkers trots zijn op hun werk en op Tapwacht. Extra aandacht besteden we aan alle middelen die je nodig hebt voor de uitvoering van je werk. Deze ontwikkelen en kiezen we samen, want de mening van ‘ervaringsdeskundigen’ nemen we graag mee.

We stimuleren goede onderlinge contacten tussen werknemers. Ieder jaar organiseren we een aantal gelegenheden om elkaar informeel te ontmoeten. Tapwacht wil tevreden werknemers, die de kwaliteit leveren waarmee we horecaklanten aan onze organisatie weten te binden. Dat we daarin goed slagen blijkt uit de grote medewerkerstevredenheid, de lange dienstverbanden en het geringe ziekteverzuim.

Contact

Len Nolles

Recruitment en
stagebemiddeling

Door werkenbijtapwacht.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen